شیرینی رول سیب وخرما

موادلازم:

1)سیب خردشده   200گرم

2)آب                1/4پیمانه

3)شکر             2قاشق سوپ خوری

4)آرد               300گرم

5)بکینگ پودر   2 قاشق چایخوری

6)شیر          حدود250میلی لیتر

7)شکرودارچین    1قاشق چایخوری ازهرکدام

8)خرمابدون هسته    200گرم درصورت تمایل

9)گردو                 20گرم

موادلازم سس کارامل:

خا مه:  60ml

کره       20گرم

شکرقهوه ای    100گرم

طرزتهیه:

سیب خردشده رابا آب ویک قاشق شکربپزیدتانرم شده وآب آن هم تمام شود.وکناربگذاریدتاخنک شود.

آردوبکینگ پودروکره رامخلوط کنیدتابصورت خرده نان درآیدسپس وسط آن راگودکنید

 وشیررابه تدریج به آن اضافه کنیدتاخمیرنرمی بدست آید.خمیرراخوب ورزدهید وبعدبه

 ابعاد20×40بازکنید.دارچین وشکرراروی خمیربپا شید.سیب خنک شده وله شده خرما

ی خردشده وگردو رانیز روی خمیربریزید اما یک سانتی متر به لبه طولی خمیرراخالی

 بگذارید.خمیرراازطرف طول رول کنید.وبایک چاقوی تیز به قسمت های مساوی برش

 بزنید.فربادمای 200درجه گرم شود.25دقیقه زمان پخت .بعدازخنک شدن سس کارامل بدهیدوباگردوخردشده تزیین کنید.

                         

 

                         

 

 

 

طرز تهیه سس کارامل:

همه موادرا داخل ظرف ریخته روی حرارت ملایم قراردهیدتاموادذوب شود ومخلوط نسبتا

   غلیظی بدست آید.

/ 0 نظر / 28 بازدید