ادویه ,چاشنی ها , جهت مزه دارکردن گوشت ماهی سبزی

1)برای مزه دارکردن گوشت قبل ازکباب کردن:2قاشق سوپ خوری سویاسس مقداری سرکه سفید مقداری فلفل سیاه ویک قاشق چای خوری پودرزنجیل ودرصورت تمایل کمی پودرسیر . به همراه روغن زیتون .گوشت یامرغ رادراین مخلوط حداقل 6ساعت بخوابانید وبعدکباب کنید.

2)برای ماهی :-این چاشنی طعم خوبی به ماهی می بخشد وبرای هرنوع ماهی مناسب است

آب 2عددلیموترش ,3قاشق روغن زیتون مقداری گشنیز خردشده نمک فلفل سیاه .ماهی رابه آن اغشته کنید امابه مدت زیاد دراین مواد نخوابانید بعدماهی راکباب کنید.اگرخواستیدماهی رادرروغن سرخ کنید سبزیهارا ازروی ماهی بادست جداکنیدتادرتابه نسوزند.

چاشنی دوم برای ماهی :نمک فلفل سیاه زعفران آسیاب شده 

چاشنی سوم:نمک فلفل سیاه سویاسس گلپر پودرشده روغن زیتون

چاشنی چهارم:نمک فلفل سیاه زنجبیل تازه رنده شده سیررنده شده آبلیمو

3) برای سبزیجات :شمامیتوانید سبزیجاتی نظیر کدوحلقه شده بادجان حلقه شده قارچ پیاز فلفل را به سیخ کنید ودرکنار گوشت کبابی میگوکبابی و....درباربیکیوقراردهیدوبهتر است آنهاراازقبل مزه دارکنید 4قاشق روغن زیتون آب 2عددلیموترش 2تا3برش فلفل تندتازه 1قاشق چای خوری شکر مقداری نمک وفلفل سیاه سبزیجات رادر این موادبخوابانید

 

/ 0 نظر / 49 بازدید