نان شیرینی

موادلازم:

1)پودرمایع خمیر       1قاشق سوپخوری 

2)شکر                   1/3پیمانه

3)شیرولرم              1/2پیمانه 125ml

4)آردنان                 250گرم

5)کره                   50گرم 

6)تخم مرغ           2عدد

7)نمک               1/4ق چ

8)زرده تخم مرغ   1عدد

موادلازم میانی: 

1)کره                  50گرم

2)بیسکویت         100گرم

3) دارچین           2قاشق سوپخوری

 4)شکر             100گرم

 5)گردوخردکرده    200گرم

6)زرده                 1عدد

طرزتهیه: 

  مایه خمیر+1قاشق سوپخوری شکر+شیر را درکاسه بریزیدومخلوط کنید.روی آنرابپوشانید ودرجای گرم قراردهید. 

آرد+نمک+باقیمانده شکرومخلوط کنید.سپس کره نرم شده تخم مرغها نمک ومایع خمیر عمل آمده رااضافه نمایید. موادرامخلوط  کنید .روی سطح آردپاشیده ورزدهیدتاخمیر صاف ویکدستی  داشته باشید. خمیر را در کاسه چرب کرده قراردهید رویش رابپوشانید درجای گرم قراردهیدتاحجم آن دوبرابرشود.

موادمیانی :

بیسکویت راآسیاب کنیدباکره کمی آب شده دارچین شکر آب پرتقال زرده وگردو مخلوط کنید.

خمیر را دو قسمت کنید .یک قسمت را به اندازه cm30*40بازکنید.سینی راچرب کنید خمیرراروی آن قراردهید موادمیانی را روی آن بمالید.

قسمت دوم خمیر رابازکنید آنرا به صورت نوارهای 2سانتی ببرید.لبه های خمیر زیری را باآب کمی خیس کنیدتانوارها به آن بچسبد.نوارهارابه شکل ضربدر بافاصله های دو سانتی روی موادمیانی قراردهید. 

دوباره روی خمیررابپوشانیدتاخمیربازهم حجیم شود.

زرده تخم مرغ راروی نوارهابمالید.

فرگرم شده 180cg مدت 30دقییقه 

 

/ 0 نظر / 33 بازدید